Voorwaarden

Leuk dat u meedoet aan de Sponsoractie! Hieronder leest u de voorwaarden.

VOORWAARDEN:

Opmaak van de bon
De waardebonnen uit het sponsorboekje worden opgemaakt volgens een vaste layout. Deze is voor alle winkeliers en horeca hetzelfde. De aanbieding is geldig t/m 31 maart 2020, maar u kunt natuurlijk zelf bepalen welke aanbieding u op uw waardebon wilt zetten. Wij hebben hiervoor alleen een logo en een omschrijving van uw aanbieding nodig, dat is alles!

Aanmelden via het online formulier
Via het online formulier kunt u uw gegevens opsturen, inclusief uw logo en aanbieding. Sponsoractie.nl zorgt er dan voor dat uw bon wordt opgemaakt en in het sponsorboekje komt. Na betaling is uw deelname definitief en annuleren niet meer mogelijk. Sponsoractie.nl is alleen verantwoordelijk voor de opmaak van de boekjes. De club is verantwoordelijk voor de verkoop van de boekjes onder haar achterban.

Geen voorbeeld
U ontvangt geen voorbeeld van de bon. De kortingsbon kent namelijk één vaste opmaak en wordt door middel van het logo en kleuren in de passende stijl gemaakt. Op de bon wordt altijd vermeld dat bij de betreffende sponsor de voorwaarden van de bon kunnen worden opgevraagd. Zo kunt u altijd zelf bepalen tegen welke voorwaarden u de bon inneemt.

De Sponsoractie wordt georganiseerd door Clubplan Nederland.

Onze gegevens:

Clubplan Nederland
Tamme Zijlstrastrjitte 5
9051DK Stiens
KvK: 58882537