Informatie aanvragen

Claim nu jullie plaats voor 2023!

Zoals onlangs in de media verscheen, hebben veel clubs het zwaar met de hoge energiekosten. Daarom gaan we komend jaar heel Nederland door met onze Sponsoractie. Dit helpt niet alleen jullie club, maar ook jullie sponsors en leden. Claim nu jullie plaats en steun elkaar met deze sympathieke actie!

*** Meld jullie club voor 1 maart 2023 aan en ontvang 100 boekjes gratis! ***

Wat is de Sponsoractie?

De Sponsoractie is een speciale verkoopactie, in samenwerking met de lokale middenstand in en om jullie plaats. We maken hiervoor een bonnenboekje, vol met aanbiedingen van de horeca en winkels uit de buurt. De opbrengst van de boekjes is voor jullie club en tegelijkertijd helpen jullie de ondernemers aan extra klandizie. Zij kunnen namelijk ook wel wat steun gebruiken met alle stijgende kosten.

Hetzelfde geldt voor jullie leden, vrijwilligers en de rest van jullie omgeving. Zij kampen ook allemaal met hogere kosten. Voor hen is een boekje vol met korting dus meer dan welkom!

Zo werkt het

1.

Sponsors zoeken

Eerst gaan we op zoek naar sponsors voor in het sponsorboekje. Jullie ontvangen hiervoor een kant-en-klaar promotieplan. Via een speciale online actiepagina kunnen jullie de aanbiedingen doorgeven.

2.

Sponsorboekjes maken

Hier hoeven jullie niks voor te doen. Geen opmaak, geen drukwerk, geen administratie met de sponsors: alles wordt geregeld. Wel zo gemakkelijk!

3.

Boekjes verkopen

Jullie club verkoopt de boekjes. De opbrengst hiervan is voor jullie club. Dus hoe meer boekjes jullie verkopen, hoe beter!

Levert deze actie wat op?

Uiteraard zeggen cijfers meer dan woorden. Op bovenstaande vraag kunnen wij volmondig “JA” antwoorden. De boekjes worden door de club ingekocht voor €1,75. De verkoopprijs bedraagt €5,-. Als jullie 1.000 boekjes verkopen levert dat dus netto €3.250,- op voor jullie club! Hoe meer boekjes jullie verkopen, hoe hoger de opbrengst.

Hiermee is de winstmarge op de sponsorboekjes is ook aanzienlijk hoger dan veel andere verkoopacties, zoals paasstollen of paaseitjes.

Voetbalvereniging RVLC vertelt: “Wij doen deze actie nu al 4 jaar. Onze sponsors worden er blij van en het is goed voor de clubkas. Een mooie traditie!”

Enkele voorbeelden

Al veel clubs deden mee aan de Sponsoractie. Enkele voorbeelden:

RVLC

Totale opbrengst €4.295

Zeerobben

Totale opbrengst €7.500,-

S.C. Stiens

Totale opbrengst €5.500,-

Compleet verzorgde actie

Jullie club wordt aan alle kanten ontzorgd tijdens deze actie. Van het promotieplan, tot de sponsorboekjes en het online betalen, alles wordt jullie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Promotieplan

Jullie ontvangen een kant-en-klaar promotieplan van ons, zowel voor het werven van sponsors als de verkoop van de sponsorboekjes. Dit plan komt inclusief flyers.

Opmaak & drukwerk

Het opmaken van de flyers en de sponsorboekjes doen wij. Ook het drukken en leveren van deze materialen verzorgen wij voor jullie club.

Online actiepagina

Sponsors kunnen online worden doorgegeven. Jullie hoeven dus geen administratie bij te houden. De boekjes kunnen desgewenst ook online worden afgerekend met een persoonlijke verkooppagina.

Met elkaar de schouders eronder

Let op: 100 boekjes gratis!
Clubs die zich vóór 1 maart 2023 aanmelden, krijgen 100 sponsorboekjes cadeau!

Informatie aanvragen

Willen jullie meedoen? Of eerst meer informatie ontvangen? Als je hieronder jouw gegevens invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om de actie verder toe te lichten.

Clubs die zich vóór 1 maart 2023 aanmelden, krijgen 100 sponsorboekjes cadeau!

  • Ik vind het goed dat Clubplan Nederland via e-mail en/of telefonisch contact met mij opneemt
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder of deze wordt beantwoord.
Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als jouw vraag er niet tussen staat.

Voor wie is deze actie?

Alle verenigingen kunnen meedoen, mits er natuurlijk genoeg lokale winkeliers en horeca bij jullie club in de buurt zijn.

Zijn er ook kosten verbonden aan deze actie?

Ja. Voor het drukwerk en al onze ondersteuning worden kosten gerekend, maar deze hebben jullie snel weer terugverdiend.

De kosten bedragen €1,75 per boekje inclusief BTW, met een minimale afname van 1.000 boekjes.

De sponsorboekjes worden verkocht voor €5,- per stuk. Als jullie 1.000 boekjes bestellen en die allemaal verkopen levert dat jullie dus netto €3.250,- op!

Moeten onze sponsors ook betalen?

Nee. Jullie sponsors mogen gratis meedoen.

Met deze actie willen wij mensen stimuleren om hun bestedingen lokaal te doen, en niet via internet bij de grote landelijke webshops.

Waar kunnen we ons aanmelden?

Laat je gegevens achter via het formulier op deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de actie voor te bereiden.

Ik heb een vraag die er niet tussen staat, wie kan mij helpen?

Als we nog iets kunnen toelichten dan doen we dat graag. Je kunt ons bereiken op info@sponsoractie.nl.