Informatie aanvragen

Nog een rondje?

Slim 1-2-tje tussen club en sponsors
Behalve verenigingen hebben ook lokale winkels en horeca het moeilijk. Daarom organiseren we na Rondjevoorjeclub nog een actie: voor jullie club én jullie sponsors! Doen jullie mee?

Informatie aanvragen

Hoe werkt de Sponsoractie?

Samen stimuleren we de bestedingen bij lokale winkels en horeca. We maken hiervoor een speciaal sponsorboekje met kortingsbonnen van jullie sponsors. Deze boekjes bevatten honderden Euro’s aan voordeel, dus die wil iedereen hebben!

De boekjes worden verkocht door jullie club en de opbrengst is voor jullie clubpot. De bonnen kan iedereen inleveren bij de lokale ondernemers. Zo wint iedereen met deze actie!

Dit werkt als volgt:

1

Sponsors zoeken

Eerst gaan we op zoek naar sponsors voor in het sponsorboekje. Jullie ontvangen hiervoor een kant-en-klaar promotieplan. Via een speciale online actiepagina kunnen jullie sponsors zich zelf aanmelden.

2

Sponsorboekjes maken

Hier hoeven jullie niks voor te doen. Geen opmaak, geen drukwerk, geen administratie met de sponsors: alles wordt geregeld. Wel zo gemakkelijk!

3

Boekjes verkopen

De opbrengst van de sponsorboekjes is voor jullie club. Dus hoe meer boekjes jullie verkopen, hoe beter!

Voorbeelden

Deze clubs deden al mee aan de Sponsoractie:

Zeerobben

Totale opbrengst €7.500,-

vv Zwaagwesteinde

Totale opbrengst €5.750,-

S.C. Stiens

Totale opbrengst €5.500,-

vv Steenwijk

Totale opbrengst €4.365,-

RVLC

Totale opbrengst €4.295,-

Harkemase Boys

Totale opbrengst €4.750,-

Kant-en-klare actie

Jullie club wordt aan alle kanten ontzorgd tijdens deze actie. Van het promotieplan, tot de sponsorboekjes en het online betalen, alles wordt jullie zo gemakkelijk mogelijk gemaakt.

Promotieplan

Jullie ontvangen een kant-en-klaar promotieplan van ons, zowel voor het werven van sponsors als de verkoop van de sponsorboekjes. Dit plan komt inclusief flyers en posters.

Opmaak & drukwerk

Het opmaken van de flyers, posters en de sponsorboekjes doen wij. Ook het drukken en leveren van deze materialen verzorgen wij voor jullie club.

Online actiepagina

Sponsors kunnen zichzelf online aanmelden. Jullie hoeven dus geen administratie bij te houden. De boekjes kunnen ook online worden afgerekend. Handig wanneer iemand geen contant geld in huis heeft.

Wat levert het op?

Verenigingen halen met deze sponsoractie duizenden Euro’s op.

De sponsorboekjes worden door jullie club verkocht voor €5,- per stuk. De kosten voor jullie vereniging zijn slechts €1,24 (excl. BTW) per boekje. Dat is inclusief alle ondersteuning die hierboven genoemd is.

Met deze actie verdient jullie club dus tot wel €3,76 per boekje! Hoe meer boekjes jullie verkopen, hoe beter voor de clubpot!

Winkeliers en horeca mogen gratis meedoen in deze lastige tijd.

Meer weten? Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Rondjevoorjeclub
Clubs die hebben meegedaan aan Rondjevoorjeclub
en zich vóór 1 april aanmelden, krijgen 100 sponsorboekjes cadeau!

Informatie aanvragen

Willen jullie meedoen? Of eerst meer informatie ontvangen? Als je hieronder jouw gegevens invult, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om de actie verder toe te lichten.

 • Ik vind het goed dat Clubplan Nederland via e-mail en/of telefonisch contact met mij opneemt
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan hieronder of deze wordt beantwoord.
Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen als jouw vraag er niet tussen staat.

Voor wie is deze actie?

Alle verenigingen kunnen meedoen, mits er natuurlijk genoeg lokale winkeliers en horeca bij jullie club in de buurt zijn.

Clubs die hebben meegedaan aan Rondjevoorjeclub en zich vóór 1 maart aanmelden, krijgen 100 sponsorboekjes cadeau!

Waarom is dit een goede actie voor onze club?

A) Met deze actie kunnen jullie iets terugdoen voor jullie sponsors. Met de sponsorboekjes maken jullie promotie voor de lokale winkels en horeca. Een mooi gebaar in deze lastige tijd!

B) Ook jullie eigen penningmeester zal erg blij worden van deze actie. Afhankelijk van de verkoop kunnen jullie tot €3,76 per boekje verdienen!

C) Tot slot zullen ook jullie leden en supporters de actie erg leuk vinden. De sponsorboekjes staan vol met honderden Euro’s aan voordeel, dus die wil iedereen hebben!

Is de Sponsoractie Coronaproof?

Ja, deze actie kan volledig Coronaproof georganiseerd worden. De boekjes kunnen ook online verkocht worden. Al jullie verkopers krijgen een persoonlijke actielink. Via deze link kunnen mensen digitaal betalen, daarna kunnen de boekjes bezorgd worden door de brievenbus. Helemaal coronaproof dus!

Hoe kan onze club meedoen?

Nadat jullie het formulier op deze pagina hebben ingevuld nemen wij contact met jullie op voor meer informatie. Als alles duidelijk is kunnen jullie de aanmelding bevestigen en ontvangen jullie van ons een kant-en-klaar promotieplan.

De eerste stap is dan om sponsors te zoeken voor in het sponsorboekje. Wij maken de boekjes vervolgens voor jullie op en zorgen voor het drukwerk. Daarna kunnen jullie de boekjes verkopen.

Op afstand maken wij jullie alles zo gemakkelijk mogelijk. Zo kunnen jullie in weinig tijd extra goed scoren met deze actie.

Welke ondersteuning krijgen we?

Als jullie de sponsors van de club benaderen en de boekjes verkopen, dan doen wij de rest!

De volgende taken hoeft jullie club allemaal NIET zelf te doen bij deze actie:

 • Promotieplan bedenken
 • Flyers ontwerpen
 • Flyers drukken
 • Actiepagina’s maken
 • Tussenstanden bijhouden
 • Sponsorboekjes opmaken
 • Sponsorboekjes drukken
 • Online betalingen verzamelen + administratie

Het enige wat overblijft is:

 • Sponsors benaderen
 • Verkoopteams aanmoedigen

Zijn er ook kosten verbonden aan deze actie?

Ja. Voor het drukwerk en al onze ondersteuning worden kosten gerekend, maar deze hebben jullie snel weer terugverdiend.

De kosten bedragen €1,24 per boekje exclusief BTW, met een minimale afname van 1.000 boekjes.

De sponsorboekjes worden verkocht voor €5,- per stuk. Als jullie 1.000 boekjes bestellen en die allemaal verkopen levert dat jullie dus netto €3.500,- op!

Wat levert het op?

De sponsorboekjes worden verkocht voor €5,- per stuk. Afhankelijk van de verkoop gaat hiervan tot €3,76 naar jullie club!

Moeten onze sponsors ook betalen?

Nee. De coronamaatregelen hebben grote financiële gevolgen gehad voor de lokale middenstand, jullie sponsors mogen daarom gratis meedoen.

Met deze actie willen wij mensen stimuleren om hun bestedingen lokaal te doen, en niet via internet bij de grote landelijke webshops.

Ik heb een vraag die er niet tussen staat, wie kan mij helpen?

Als we nog iets kunnen toelichten dan doen we dat graag. Je kunt ons bereiken op info@sponsoractie.nl.

Waar kunnen we ons aanmelden?

Laat je gegevens achter via het formulier op deze pagina. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de actie voor te bereiden.